Ghetaldus
Optika Ghetaldus
Rezerviraj besplatnu kontrolu vida

Ugovorite besplatnu kontrolu vida u našoj poslovnici

Ostale kontrole

Nudimo i sljedeće kontrole

Background Image

Ugovorite besplatnu kontrolu sluha u našoj poslovnici

Ghetaldus

Kako rezervirati termin?

Online rezervacije dostupne su 24/7. Sve što trebate je pametni telefon ili računalo. Osigurajte svoj termin kako biste smanjili vrijeme čekanja i poštedjeli se gnjavaže oko unosa svojih podataka u trgovini.

Imate pravo na zdrav i oštar vid, a mi vam možemo pomoći da to ostvarite. Redovite kontrole vida ključne su za održavanje vašeg vida u vrhunskoj formi. Naši optometristi će temeljito analizirati vaš vid i riješiti potencijalne probleme s dioptrijom. Na taj način ćete izbjeći neugodnosti i dugotrajne probleme s vidom. Budite odgovorni prema svom vidu i rezervirajte termin za besplatnu kontrolu već danas!

Ghetaldus

Pogodnosti besplatne kontrole vida

  • Otkrijte probleme sa vidom na vrijeme
  • Precizni i pouzdani rezultati kontrole uz najnoviju opremu i tehnologiju kontrole vida
  • Personalizirani savjeti o vrsti naočalnih i kontaktnih leća koje najbolje odgovaraju vašim individualnim potrebama
  • Smanjite potrebu za čestim posjetama specijalistu oftalmologije zahvaljujući obučenosti optometrista za prepoznavanje problema s vidom

Najčešće postavljena pitanja vezana uz besplatnu kontrolu vida

Što uključuje besplatna kontrola vida?

Besplatna kontrola vida uključuje temeljitu analizu vida koji obuhvaća procjenu vidne oštrine, odnosno sposobnosti oka da jasno vidi objekte na različitim udaljenostima. Optometristi, stručnjaci za refrakciju, obavljaju ovaj pregled kako bi analizirali i preporučili najbolja rješenja za vašu kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i sl.


Tko provodi besplatnu kontrolu vida?

Besplatnu kontrolu vida provode optometristi, stručnjaci za oči koji su usko specijalizirani za određivanje stupnja vidne oštrine i koji posjeduju vrhunsko znanje o vrstama dioptrijskih naočala i kontaktnih leća. Optometristi su osposobljeni za cjelokupni proces od određivanja stupnja vidne oštrine, savjetovanja za optička pomagala te na kraju i prodaju pomagala. Kontrola vida provodi se radi korekcije kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma, a optometristi su također osposobljeni za prepoznavanje anomalija vidnog sustava te savjetovanje o korištenju svih pomagala za korekciju vidne oštrine.


Kako optometristi provode kontrolu vida?

Optometristi nakon studija samostalno određuju refrakcijske pogreške oka te propisuju pomagala za korekciju kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma. Također prepoznaju anomalije vidnog sustava i savjetuju o korištenju pomagala za korekciju vida. Postupci koje koriste uključuju objektivnu i subjektivnu refrakciju, analizu binokularnog vida i mjerenje vida na blizinu.


Zašto rezervirati besplatnu kontrolu vida već danas?

Naša stručnost, znanje i raznolika ponuda osiguravaju savršen spoj precizne dijagnostike i odabira dioptrijskih naočala, čak i za najzahtjevnije kupce. Sve što trebate učiniti je odabrati nas i osigurati sebi sigurnost i jednostavnost u procesu pronalaska idealnog rješenja za zaštitu vašeg vida! Odaberite Ghetaldus i u nekoliko jednostavnih klikova pronađite najbližu poslovnicu i odgovarajući termin za besplatnu kontrolu.


* Važno je napomenuti kako zadržavamo pravo izdavanja nalaza uz uvjet kupnje dioptrijskih naočala.

** Za djecu mlađu od 16 godina, savjetujemo oftalmološki pregled vida u poliklinici Ghetaldus.

*** Akontacija za kupnju kontaktnih leća iznosi 20€ te je u cijenu uključena; kontrola, edukacija o stavljanju/skidanju kontaktnih leća i probne leće.

**** Nosiocima kontaktnih leća preporučujemo ne nositi kontaktne leće 24-48h prije pregleda kako bi rezultati bili što točniji.

Ghetaldus poliklinika

Poliklinika Ghetaldus danas je najveća oftalmološka zdravstvena ustanova u Hrvatskoj

Otkrij više

Ghetaldus